2011. október 24., hétfő

SOBE GUARD Detoxikáló ital 250 ml Citrom - Jelenlegi ára: 430 Ft


SOBEŸGUARD, azaz „ józan éberlét”, a természetes alapon tisztító italok új generációja!  
A Soberguard világújdonság, amit a szervezet salaktalanítására és alkohol lebontására ajánlunk. Akár egyetlen palack (2, 5 dl) elfogyasztásával hozzájárul szervezete méregtelenítéséhez, reaktivitásához.
Rendszeres fogyasztásával a szervezet megszabadítható a táplálkozás során lerakódó salakanyagoktól, alkalmi fogyasztásával pedig az alkohol mellékhatásai, mint a fejfájás, émelygés, általános legyengültség szüntethetők meg.  
A termék egyedülállóan klinikailag vizsgált és véleményezett, mellékhatása a vizsgálatok során nem vált ismertté. Tartalmát tekintve gyümölcslé alapban 6 féle gyógynövény gyógyszerészeti tisztaságú kivonatát tartalmazza, melyek igen jótékony hatással vannak: – a máj és epehólyag működésére (klinikai tesztekkel bizonyítottan) a gyomor és az egész emésztőrendszer működésére, – gyorsítja az alkohol lebontást (klinikai tesztekkel bizonyítottan) – élénkítik a szervezetet (nem tartalmaz koffeint és taurint), – méregtelenítő hatású, enyhén vizelethajtó és ezeken felül – méregtelenítő hatása révén – kiválóan kezeli a másnaposságot, a különböző salakanyag lerakódásokat felszabadítja, üdít és frissít, – amatőr és profi sportolók is nyugodtan fogyaszthatják:  
A fokozott izommunka utáni salaktalanítás elősegítheti a gyorsabb re- generálódást, így az edzések és versenyek utáni fáradságérzet csökkenthető. Az Országos Sportegészségügyi Intézet által kiadott igazolásban foglaltak szerint nem tartalmaz doppinglistán szereplő anyagot.
-
kitűnő frissítő, méregtelenítő, szervezet megújító ital
-
bizonyítottan megkönnyíti a méreganyagok lebontását
-
a termék egyedülállóan klinikailag vizsgált és véleményezett



Jelenlegi ára: 430 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 05:37
. SOBE GUARD Detoxikáló ital 250 ml Citrom - Jelenlegi ára: 430 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése